"Sporten is mijn leven"

Annigje "Angie", geboren en getogen in het Brabantse, heeft al heel haar leven aan verschillende sporten gedaan.

Op haar vierde ging ze lessen klassiek ballet volgen via de Royal Academy of Dance (RAD) en op haar achtste zat ze op een paard. Verder heeft ze ook aan tennis en windsurfen gedaan, kan ze skieen en waterskieen en heeft ze een golfbrevet.

In 2005 heeft ze haar PADI DiveMaster examen (scuba duiken) gehaald in Thailand, samen met haar EFR Instructor cursus (EHBO & CPR). In januari 2009 heeft ze zich gekwalificeerd als Reiki Master Teacher. In 2013 haalde ze haar AALO Fitness Trainer diploma, begin 2015 haar ISSA Personal Trainer certificaat, begin 2016 haar Yoga Instructor certificaat en in mei 2016 haar XCore Instructor certificaat.

Sinds april 2016 geeft Annigje diverse groepslessen bij Fitnessclub Helmond (voorheen Sport Citadel Brouwhuis) zoals Spinning, Yoga en Xcore, en staat ze ook een aantal uren op de fitnessvloer.

Al met al een flink 'bezig bijtje', al ruim 35 jaar aan het sporten, van vele markten thuis en gemotiveerd om je vele leuke, leerzame, ontspannende, energieke en geweldige lessen en/of behandelingen te geven.